services01.jpeg

Υπηρεσίες

Τα cleanup απευθύνονται σε: Ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια-ταβέρνες, κομμωτήρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, πλοία, αθλητικά σωματεία, ιατρεία, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, κοινωνικές εκδηλώσεις και οπουδήποτε αλλού οι πρωτοποριακές μας υπηρεσίες είναι απαραίτητες! 

01/

Καθάρισμα

& Σιδέρωμα

04/

Βιο-Καθαρισμός

για σαλόνια / στρώματα / σαλόνια αυτοκινήτων

02/

Καθαρισμός

& Φύλαξη Χαλιών

05/

Σύστημα Βιο-Kαθαρισμού Revita

03/

Dellivery

06/

Επιδιορθώσεις
Βαφές

 

Καθάρισμα

& Σιδέρωμα

Μόνο στα cleanup λειτουργεί υπηρεσία delivery, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να παραδίδετε ή να παραλαμβάνετε είδη ιματισμού κατευθείαν από το χώρο σας, χωρίς έξτρα χρέωση!

Καθαρισμός

& φύλαξη χαλιών

Με σκοπό να καλύψουν τα κενά στο χώρο της επαγγελματικής μίσθωσης ιματισμού για κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις, τα cleanup αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια υπηρεσία μίσθωσης ιματισμού για επαγγελματίες και ιδιώτες. Τα είδη ιματισμού που παρέχουν τα cleanup καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη μιας εκδήλωσης (ροτόντες, ναπερόν, runners κ.ά.). 

 

Ταυτόχρονα, τα cleanup παρέχουν μια μεγάλη γκάμα ειδών ξενοδοχειακού ιματισμού, ικανών να εξοπλίσουν ένα ξενοδοχείο με όσα είδη ιματισμού χρειάζεται.

Μέσω της υπηρεσίας μίσθωσης ιματισμού, οι επαγγελματίες ή ιδιώτες πελάτες μας μπορούν να προμηθεύονται τα είδη ιματισμού που χρειάζονται για τον επαγγελματικό τους χώρο ή την κοινωνική εκδήλωση που διοργανώνουν, τη στιγμή που τα χρειάζονται, χωρίς να αναγκάζονται να τα αγοράσουν, γλιτώνοντας, έτσι, τα 3 «Χ»: Χρόνο - Χρήμα - Χώρο. 

 

Ταυτόχρονα, μέσω αυτής μας της υπηρεσίας αναλαμβάνουμε παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, με προκαταβολή 15€ ανά τεμάχιο!

 
 

Delivery

Tα cleanup είναι και κάτι παραπάνω από κοινά καθαριστήρια. 

Μόνο στα cleanup λειτουργεί υπηρεσία delivery, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να παραδίδετε ή να παραλαμβάνετε είδη ιματισμού κατευθείαν από το χώρο σας! 

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, η παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

 

* ελάχιστη τιμή παραγγελίας για χρήση της υπηρεσίας: 15 ευρώ 

 

Βιο-Καθαρισμός

για σαλόνια /

στρώματα/

σαλόνια αυτοκινήτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας καθαρίσει σε βάθος το στρώμα σας , το αυτοκίνητο σας ,το σαλόνι σας ,χρησιμοποιώντας αξιόπιστα μηχανήματα των εταιριών karcher kai Nilsifk Ταυτόχρονα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως επίσης και να σας απαλλάξουμε από επίμονους λεκέδες χωρίς φθορές και αλλοίωση στα χρώματα η οποιαδήποτε άλλο πρόβλημα .

 

Σκοπός του βιολογικού καθαρισμού είναι για τους περισσότερους να απομακρύνουν τους λεκέδες από τα υφάσματα .. Όμως ο πραγματικός στόχος του καθαρισμού «κρύβεται» στο εσωτερικό τους . Υπάρχουν τα ακάρεα, τα οποία είναι οργανισμοί που τρέφονται και αναπτύσσονται από τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπου, καθώς και οι ρύποι σκόνης οι οποίοι καθημερινά εισβάλλουν στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών μας. Τα ακάρεα και τα μικροσωματίδια σκόνης επηρεάζουν την υγεία μας , προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα (άσθμα, αλλεργίες, τσιμπήματα).

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

 

 • Απορρύπανση στέρεων υλικών

 • Καθαρισμός με νεφελοψεκασμό

 • Ειδική επεξεργασία λεκέδων

 • Απολύμανση

 • Εξουδετέρωση ακάρεων και μικροοργανισμών

 • Απόσμηση

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 • Απορρύπανση στέρεων υλικών

 • )Καθαρισμός με νεφελοψεκασμό

 •  Ειδική επεξεργασία λεκέδων

 •  Πολυμορφική απολύμανση

 • Καθαρισμός οροφής ( όπου επιτρέπεται)

 • Καθαρισμός αεραγωγών με ατμό

 •  Απόσμηση

 

EXTRA SERVICES

 • Ξεθαμπωμα φαναριών

 • Εξωτερικό πλύσιμο

 

Σύστημα

βιο-καθαρισμού

Revita

Το μηχάνημα CleanUp POINT έχει την δυνατότητα να καθαρίσει είδη που μέχρι χθες "αγνοούσαν " την λέξη καθαριότητα, όπως παπούτσια, κράνη, τσάντες, βαλίτσες, καπέλα, βρεφικά είδη. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε ένα ολοκληρωμένο, επαγγελματικό μηχάνημα για την χρήση αυτή.

παπούτσια

Κάντε παλιά και φορεμένα παπούτσια να μοιάζουν με καινούρια. Καθαρίζει αθλητικά, καστόρινα, μπότες, μποτάκια, δερμάτινα, εσωτερικά και εξωτερικά. Εξουδετερώνει οσμές και μύκητες.

01a.png
02a.png

Καθαρίζει εσωτερικά και εσωτερικά κράνη ανοιχτού & κλειστού τύπου αυξάνοντας το χρόνο ζωής τους. Ακόμα καθαρίζει όλων των ειδών τα καπέλα γυναικεία, ανδρικά και επαγγελματικά.

02.png

κράνη

03.png

τσάντες

Προσφέρετε καινούρια ζωή σε τσάντες κάθε είδους. Καθαρίζει και φρεσκάρει τσάντες που δεν θα καθάριζαν διαφορετικά. Καστόρινες, δερμάτινες, υφασμάτινες, σχολικές ακόμα και βαλίτσες!

03a.png
04a.png

Δύσκολα στον καθαρισμό βρεφικά είδη, όπως port bebe, καθίσματα αυτοκινήτου και καρότσια, τώρα μπορούν να καθαρίσουν και να απολυμανθούν.

04.png

βρεφικά

Παραλαβή

& παράδοση

στο χώρο σας

εντελώς δωρεάν

Tα cleanup είναι και κάτι παραπάνω από κοινά καθαριστήρια.

Μόνο στα cleanup λειτουργεί υπηρεσία delivery, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να παραδίδετε ή να παραλαμβάνετε είδη ιματισμού κατευθείαν από το χώρο σας!

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, η παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

* ελάχιστη τιμή παραγγελίας για χρήση της υπηρεσίας: 15 ευρώ